O nama 

 

Business Consulting Team d.o.o. je stvoren iz potrebe tržišta za razvijanjem prodajnih veština. Ove veštine usko su vezane za farmaceutsku industriju, kao i za hotelijerstvo,bankarstvo,osiguranje, i svaku industriju u kojoj postoje klijenti.
Fokus nam je na prenošenju iskustva naših sertifikovanih trenera ka svim branšama koje imaju kontakt sa klijentom,odnosno kupcem u opštem smislu.
 
Business Consulting Team d.o.o. Vam nudi osmišljene programe edukacija prodajnih veština Vašeg prodajnog tima. Nakon implementacije BCT treninga, Vaš prodajni tim biće spreman za profesionalni pristup prodaji, a iz toga će proisteći dostizanje postavljenih ciljeva.
 
Sales Trainer Tereza Dolaš omogućiće Vašem prodajnom timu veštine i alate koji omogućavaju uspeh svake pojedinačne posete. 
Treninzi za Vaš kompletan tim koji je u prodaji otvoriće nove poglede i Vašoj kompaniji. Mladi prodajni tim uči iz iskustava trenera koji je bio na terenu, radio 1:1 sa klijentima. Politika privatnosti daje nam mogućnost da radimo na onim segmentima prodaje na kojima mislite da treba više da se radi.
Plus, tim je motivisan i spreman za izazove koji su svakodnevno pred njim.
 
Dobrodošli!
Direktor i osnivač B.C.T  Aleksandar Dolaš je rođen u Sarajevu 1978. Studirao na Pravnom fakultetu u Beogradu.
Preko 17 godina iskustva i rada u FMCG industriji na pozicijama predstavnika prodaje (sales rep.), KAM,
menadžer logistike i regionalni menadžer i direktor prodaje.
Istinski "čovek sa terena" koga prepoznaju kao iskrenog i predanog kreatora novih prodajnih tehnika.
Osnovao je BCT vođen idejom da ponudi obuku u raznim sferama poslovanja  koja je lišena metafizičkih pojmova a usmerena ka razvoju pojedinca unutar kompanije.
 
 
 
CEO and owner  B.C.T  Aleksandar Dolaswas born in Sarajevo in 1978. He studied at the Low University in Belgrade.
Over 17 years of experience working in the FMCG industry - positions sales representative, KAM, logistics manager and regional manager and director of sales. 
He is truly "man on the field" which is recognized as a sincere and dedicated creator of new sales techniques.
He established BCT guided by the idea to offer training in various areas of business, which is devoid of metaphysical concepts and directed towards the development of the individual in thecompany.

O BCT-u

Nastali kao porodična kompanija sa ciljem prenošenja stečenog znanja i iskustva u PHARMA i FMCG industriji. Misija - interpersonalna, unutar organizacijska, subordinisana koordinacija i harmonizacija radnih procesa. Mi smo tu da bi Vaš uspeh bio plod dobre pripreme.

Posete

396435
Danas
Juče
Ove nedelje
Ovog meseca
Ukupno poseta
66
729
1537
12335
396435

BCT kontakt

Aleksandar Dolaš, CEO-owner
tel/viber: +381.65.375.61.86
 
Tereza Dolaš, Sales Trainer
tel/viber: +381.65.375.61.86
Facebook
Google Plus
LinkedIn
Twitter
Youtube