O nama 

 

Business Consulting Team d.o.o. je stvoren iz potrebe tržišta za razvijanjem prodajnih veština. Ove veštine usko su vezane za farmaceutsku industriju, kao i za hotelijerstvo,bankarstvo,osiguranje, i svaku industriju u kojoj postoje klijenti.
Fokus nam je na prenošenju iskustva naših sertifikovanih trenera ka svim branšama koje imaju kontakt sa klijentom,odnosno kupcem u opštem smislu.
 
Business Consulting Team d.o.o. Vam nudi osmišljene programe edukacija prodajnih veština Vašeg prodajnog tima. Nakon implementacije BCT treninga, Vaš prodajni tim biće spreman za profesionalni pristup prodaji, a iz toga će proisteći dostizanje postavljenih ciljeva.
 
Sales Trainer Tereza Dolaš omogućiće Vašem prodajnom timu veštine i alate koji omogućavaju uspeh svake pojedinačne posete. 
Treninzi za Vaš kompletan tim koji je u prodaji otvoriće nove poglede i Vašoj kompaniji. Mladi prodajni tim uči iz iskustava trenera koji je bio na terenu, radio 1:1 sa klijentima. Politika privatnosti daje nam mogućnost da radimo na onim segmentima prodaje na kojima mislite da treba više da se radi.
Plus, tim je motivisan i spreman za izazove koji su svakodnevno pred njim.
 
Dobrodošli!
doc.dr.Miloš Stanković - Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
Od oktobra 2008. je zaposlen na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, kao asistent - predmet: Nasledno pravo.
Dugogodišnji pobednik Takmičenja u besedništvu Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
Konsultant je Business Consulting Team-a kada su u pitanju treninzu retorike, crisis negotiation skills, public speaking i veština pregovaranja.
Klijenti: FMCG industrija, Banke, Farmaceutska industrija.
 
 
 
 
Dr.Milos Stankovic - assistant at the Faculty of Law, University of Belgrade.
Since 1 October 2008: Employed at the Faculty of Law, University of Belgrade as a teaching associate. During the 2008/2009 school year, was the teaching associate for the following courses: Family Law and Inheritance Law.
2007: Won the first prize at the Student Oratory Competition at the Faculty of Law, University of Belgrade, and pronounced the absolute winner of the competition for the speech entitled “Thank you, immortal heroes”.
Milos is consultant for Business Consulting Team - BCT, for rhetoric Trainings, Negotiation Skills.
Clients: FMCG industry, Banks and Pharmaceutical Industry.

O BCT-u

Nastali kao porodična kompanija sa ciljem prenošenja stečenog znanja i iskustva u PHARMA i FMCG industriji. Misija - interpersonalna, unutar organizacijska, subordinisana koordinacija i harmonizacija radnih procesa. Mi smo tu da bi Vaš uspeh bio plod dobre pripreme.

Posete

396433
Danas
Juče
Ove nedelje
Ovog meseca
Ukupno poseta
64
729
1535
12333
396433

BCT kontakt

Aleksandar Dolaš, CEO-owner
tel/viber: +381.65.375.61.86
 
Tereza Dolaš, Sales Trainer
tel/viber: +381.65.375.61.86
Facebook
Google Plus
LinkedIn
Twitter
Youtube